De fysiotherapeut heeft mij goed geholpen Weliswaar ben ik abrupt gestopt, omdat ik in quarantaine/isolatie moest. De rust heeft ertoe bijgedragen, dat mijn klachten, die al verminderd waren,... De fysiotherapeut heeft mij goed geholpen Weliswaar ben ik abrupt gestopt, omdat ik in quarantaine/isolatie moest. De rust heeft ertoe bijgedragen, dat mijn klachten, die al verminderd waren, helemaal verdwenen. Wel blijf ik mijn oefeningen doen, om te voorkomen, dat de klachten terugkeren.

Leuke enthousiaste meid die weet waar ze het over heeft

Hij neemt de klachten serieus en dringt niets op. Dat ik niet echt opschiet met de vooruitgang heeft niet met hem te maken maar meer omdat ik nu klachten heb heb waarvan nog niet duidelijk van is... Hij neemt de klachten serieus en dringt niets op. Dat ik niet echt opschiet met de vooruitgang heeft niet met hem te maken maar meer omdat ik nu klachten heb heb waarvan nog niet duidelijk van is waar het vandaan komt

Ik kom hier al jaren, ook al krijg ik andere behandelaar hoef ik geen uitgebreide vragen te beantwoorden of onderzoek te ondergaan.
Mijn hulpvraag is bekent, ze weten hoe te behandelen, kan...
Mijn hulpvraag is bekent, ze weten hoe te behandelen, kan altijd snel terecht, zijn altijd vriendelijk etc etc.

Deze keer waren mijn klachten ontstaan uit extreme stress en was er ook ruimte mijn hart te luchten.

Zeer persoonlijke benadering

Prima behandeling, prettige fysiotherapeuten, prima communicatie en materiaal voor thuis.

Persoonlijke interesse en kundige behandeling.

Christel

Kundige fysiotherapeut. Rustige duidelijke uitleg mbt kwaal en voor al wat ik zelf kan doen om herhaling te voorkomen.