Raymond

Hoe ze de behandeling deed en uitlegde wat er aan de hand was

Wel 3 verschillende fysiotherapeuten gehad, maar het resultaat is belangrijk! Klachtenvrij.

M.schijvens

Was vriendelijk. Voelde me op mijn gemak.

Was vriendelijk. Voelde me op mijn gemak.

Ik kreeg na 7 X fysio het advies om naar een Osteopaat te gaan omdat er geen verbetering was. Na 6x osteopaat geweest te zijn heb ik een echo laten maken. Het werd steeds erger nl.
Blijkt dat ik ernstige verkalking in mijn schouder zit en een scheurtje in een pees.
Dit was wel even schrikken. Alle behandelingen eigenlijk voor niks geweest

thea ten Hulscher

Ik heb een aandoening waarvan er niet veel in de praktijk voorkomen. Therapeut heeft info op internet gezocht en kwam boek met behandelwijzen tegen. Over dit boek is contact geweest net pat.... Ik heb een aandoening waarvan er niet veel in de praktijk voorkomen. Therapeut heeft info op internet gezocht en kwam boek met behandelwijzen tegen. Over dit boek is contact geweest net pat. Vereniging en blijkt als goed bekend te staan en gebruiken we nu als leidraad voor de therapie.

Ik kom voor lage rugklachten en mijn manuele therapeut is een hele goede. Ik heb wel eens een andere therapeut maar voor mij werkt mijn vaste therapeut het beste.

Loop hier al jaren als ik klachten heb en word altijd goed geholpen

John Sommer

Ik heb slechts een klein aantal behandelingen mogen hebben maar bij de keren dat ik geweest ben zijn onnoemlijke keren de afspraken verzet. (we willen graag de afspraak een half uurtje verzetten of... Ik heb slechts een klein aantal behandelingen mogen hebben maar bij de keren dat ik geweest ben zijn onnoemlijke keren de afspraken verzet. (we willen graag de afspraak een half uurtje verzetten of zelfs we willen het verzetten omdat we een dubbele boeking hebben)
Ik ben bij mijn standaard therapeut weggegaan omdat ik een handspecialist nodig had en ben zo bij jullie terechtgekomen. De therapeut is ziek geworden, daar kan niemand iets aan doen, maar het proces eromheen was niet goed. Tijdens haar ziekte zijn wij in wederzijds overleg overeengekomen dat behandeling door een andere therapeut geen zin had. Er is op een gegeven moment weer een afspraak gemaakt. Ik ga naar jullie toe en wat schetst mijn verbazing, willen jullie toch de behandeling laten uitvoeren door een niet hand specialist. Dit heb ik geweigerd en kon weer onverrichter zaak naar huis. Geld verdienen is prima, maar ik kreeg hier een zeer akelige smaak van in mijn mond.
De hand specialist is nog steeds ziek. Heel erg naar voor haar en ik hoop dat ze snel zal opknappen. Ik ben niet op zoek gegaan naar een andere handtherapeut omdat ik niet voor een 3e keer voor een intake wil betalen. Het gevolg is dat mijn klacht nog steeds niet is opgelost. Het is wel zo dat tijd ook veel goedmaakt.
Uit het bovenstaande blijkt dat ik zeer ontevreden ben en ook nimmer meer naar jullie terug zal komen. Mijn advies voor anderen is om naar een andere therapeut te zoeken.Jammer.

Jauke van der Steeg

Altijd opkorte termijn plaats, ook in de avonduren en in t weekend behandeling mogelijk. Vast team van mensen die ondertussen goed bekend zijn met mijn klachten. Allen goed verstand van zaken, met... Altijd opkorte termijn plaats, ook in de avonduren en in t weekend behandeling mogelijk. Vast team van mensen die ondertussen goed bekend zijn met mijn klachten. Allen goed verstand van zaken, met elk hun eigen expertise.