Deskundig en effectief behandeld, helder in communicatie

Werd serieus genomen en elke keer werd de voortgang duidelijk besproken. Tussen door gezellige gesprekken gehad

Ingrid Vermeulen

Een prettige persoonlijkheid, kon goed inschatten wie hij voor zich had, maakte makkelijk kontakt wat maakte dat ik me welkom voelde. Ging serieus in op mijn klachten, ondersteunde me bij oefeningen... Een prettige persoonlijkheid, kon goed inschatten wie hij voor zich had, maakte makkelijk kontakt wat maakte dat ik me welkom voelde. Ging serieus in op mijn klachten, ondersteunde me bij oefeningen die ik tussen de afspraken kon uitvoeren, zorgde ervoor dat ik "de rem" erop hield om te voorkomen dat voortgang niet belemmerd werd. Mocht ik in de toekomst nog eens gebruik moeten maken van fysiotherapie zal ik zeker naar Danny vragen

Mijn probleem werd opgelost. Twee heren hebben dit voor elkaar gekregen en Rianne die aan het begin van deze enquête werd genoemd heb ik niet een keer gezien. Dat moet wel in de administratie worden... Mijn probleem werd opgelost. Twee heren hebben dit voor elkaar gekregen en Rianne die aan het begin van deze enquête werd genoemd heb ik niet een keer gezien. Dat moet wel in de administratie worden aangepast. Mij werd van tevoren Rianne beloofd, maar zij heeft het dus overgedragen.

Wij bespreken het samen wat ik wil en of het goed is ..

Ik wordt serieus genomen er word goed naar me geluisterd en er worden samen besluiten genomen

Kevin Bruinsma

Danny is een ware professional. Hij weet waar hij het over heeft en kan het op begrijpelijke taal overbrengen!

Sympathiek en professioneel. En ook consequent in haar aanpak.