Ze nemen de tijd voor je klachten en maken een goed behandelplan, de fysiotherapeuten zijn allemaal erg gezellig en er heerst een geweldig goede sfeer
Nancy
Rianne is super lief, deskundig en geruststellend. Ze heeft goed gehandeld, de therapie en oefeningen hebben goed geholpen. Erg blij dat we door haar zijn geholpen. Ik raad jullie bij iedereen aan!!...Rianne is super lief, deskundig en geruststellend. Ze heeft goed gehandeld, de therapie en oefeningen hebben goed geholpen. Erg blij dat we door haar zijn geholpen. Ik raad jullie bij iedereen aan!! Mvg Liv & Nancy
Chrisyel
Fysiotherapeut is zeer kundig. Luistert naar klachten en verandering in de klachten en past zo nodig de behandeling aan.
Aron
Duidelijk plan, uitstekende behandeling, vriendelijk en ik ben sneller dan verwacht hersteld.
L.P.den Outer
Elke keer als ik bij de fysiotherapeut kwam , was de eerste vraag, hoe is het en gaat het beter. . op mijn antwoorden werd heel serieus mee om gegaan. en werd er op in gespeeld.
Myrthe Ekelmans
Ik heb niks aan te merken op de fysiotherapeut en ben volledig van mijn klachten af.
Jascha de Gooijer
Behandeling werd afgestemd op mijn klachten en mijn vraag. De fysiotherapeut kwam zeer deskundig over en het resultaat was goed in korte tijd. Zelf ook mijn oefeningen gedaan.
C. Noorlander
Kundig en to the point. Ook de adviezen waren voor mij voldoende
Allen Sleutel
Persoonlijke benadering, zeer correct, duidelijk, professioneel, respectvol
Grijze duif
Dichtbij, mooi een ruime praktijk met brede kennis. makkelijk parkeren. informele sfeer met contact fysio