Luistert en maakt een plan en gaat hier deskundige mee om. Verder zeer prettig en professioneel in de omgang.
Schoudertje
Sanne luistert goed naar de klacht, legt uit wat ze doet. Doet het met humor, openheid en respect.Is gewoon heel prettig in omgang. OPMERKING: het feit dat het herstel niet zo vlot gaat, komt...Sanne luistert goed naar de klacht, legt uit wat ze doet. Doet het met humor, openheid en respect.Is gewoon heel prettig in omgang. OPMERKING: het feit dat het herstel niet zo vlot gaat, komt vanwege de Corona crisis. Ik heb niet mijn normale dagelijkse beweging en kan niet naar de fysiopraktijk
Linda Verhoeckx
Ron van Leeuwen geeft mij een volledig gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zijn behandeling is voor mij alleen mogelijk onder deze voorwaarden, waardoor de behandeling zijn positieve...Ron van Leeuwen geeft mij een volledig gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zijn behandeling is voor mij alleen mogelijk onder deze voorwaarden, waardoor de behandeling zijn positieve uitwerking heeft.
Bij fysiotherapeut Sanne ervaar ik een soort gelijke positieve uitwerking.
Zij werken vanuit een holistische benadering, wat voor mij helend heeft gewerkt. Deze benadering heeft enorme positieve gevolgen in mijn privé leven te weeg heeft gebracht. Hiervoor is mijn dank enorm groot.
annekevandergeld@hotmail.com
Ik ben goed en deskundig geholpen
Michelle
Mijn klacht wordt ten alle tijden serieus genomen en probeert hier altijd een oplossing voor te vinden. Ook voel ik mij op mijn gemak en is mijn fysiotherapeut betrokken.
Carin Pronk
Deskundigheid, serieus
martin
Heel betrokken, en helpt ook als je spontaan een andere klacht heb
Anna
Goede zorg met duidelijke uitleg Vriendelijk en gastvrij
Ineke
Vriendelijke therapeuten en nemen de tijd voor je. Goede uitleg over wat ze doen en altijd uitgebreid antwoord op je vragen.