Het contact tussen mijn fysiotherapeut en mij verliep erg goed, ik had veel duidelijkheid en het idee dat mijn fysiotherapeut mijn klachten daadwerkelijk begreep en hier iets aan kon veranderen. Ik...Het contact tussen mijn fysiotherapeut en mij verliep erg goed, ik had veel duidelijkheid en het idee dat mijn fysiotherapeut mijn klachten daadwerkelijk begreep en hier iets aan kon veranderen. Ik heb verder niks aan te merken op de behandeling of het contact.
Jo de Beer
Veel aandacht! Geduldig, luisterde goed en was erg vriendelijk!
L. P. den Outer
De communicatie betreffende de behandeling is Uitstekend. En ook de vriendelijkheid en begrip
Jeroen van Maurik
Vriendelijk, heel kundig en een hele fijne praktijk
Piet
Omdat ze met een paar behandelingen en goede oefeningen voor thuis de klachten snel opglost waren
Angelique wischhofg
Niek heeft heel goed naar mij geluisterd,en ook naar zijn eigen gevoel. Wordt nu afspraak gepland bij de neuroloog voor verder onderzoek,voor hij verder gaat met behandelingen.
Mariëlle
Te veel focus op een punt in het lichaam. Pijn zat in mijn bil, maar kwam vanuit mijn rug. Teveel de focus op de bil. Als er eerder op de rug was gericht waren de klachten waarschijnlijk sneller...Te veel focus op een punt in het lichaam. Pijn zat in mijn bil, maar kwam vanuit mijn rug. Teveel de focus op de bil. Als er eerder op de rug was gericht waren de klachten waarschijnlijk sneller over gegaan
Vanessa
Goede behandeling en vriendelijk
Nijhoff
Hij doet het goed,is kundig
Eva Esser
Zie alle vragen waar ik helemaal eens op hebt geantwoord. Luisterde goed, legde uit wat hij deed, wat het doel van behandeling is, evalueert resultaten, geeft oefeningen mee, neemt je serieus