Goede uitleg en behandeling van mijn klachten. Serieus genomen. Klachten enorm zijn afgenomen.
Indra
Deskundigheid, begripvol en toont veel energie.
Alois-Wolfgang Zogmayer
Beide behandelaars waren zeer professioneel en vakbekwaam. Prima fysiotherapeuten
Ronald Meerveld
Ze is heel kundig en luistert aandachtig, geeft goede opdrachten waar ik heel veel aan heb. Rianne is een lieve vriendelijke vrouw en lacht altijd. Ze geniet van haar werk en het is in...Ze is heel kundig en luistert aandachtig, geeft goede opdrachten waar ik heel veel aan heb. Rianne is een lieve vriendelijke vrouw en lacht altijd. Ze geniet van haar werk en het is in haar kamer altijd schoon.
Maria
Aandacht en focus, deskundigheid. Kijkt naar de mens.
John Lieberwerth
Professionele fysio
Annemieke Wilbrink
Sabine is open duidelijk meedenkend altijd bereikbaar ze verdient gewoon nu al een 9
Bob Van Rooijen
Zeer goede leuke medewerkers en deskundigen medewerkers al heel wat jaren patiënt En altijd zeer goed geholpen
ritawestrop
Omdat ze kijk hebben op de behandeling ze luisteren heel goed na mij ik voel mij daar gewaardeerd toppie
T.van Soest
De behandeling en de tekst en uitleg van de behandeling.