Omdat er in alle opzichten geluisterd wordt en gedaan wordt waarvoor ik in behandeling ben.
wb de gooijer
Goed geholpen en je word serieus genomen
Jolanda Marchal
Goede en duidelijke communicatie. Goed luisteren naar klachten en een oplossing hiervoor vinden. Prettig in de omgang. Duidelijke uitleg over behandeling en wat te gaan doen. Gewoon heel goed...Goede en duidelijke communicatie. Goed luisteren naar klachten en een oplossing hiervoor vinden. Prettig in de omgang. Duidelijke uitleg over behandeling en wat te gaan doen. Gewoon heel goed gevoel over behandeling.
Johan Schenk
Goed en duidelijk advies.
Nelis Heijneman
Altijd geintersseerd.
Astrid van Dommelen
Ik heb veel vertrouwen in Rianne er is een klik en ze heeft me weer goed op weg geholpen!
Ma.mouton
In een woord te zeggen geweldig ??????
martin boonstra
Probeert het maximale doel met je te bereiken. en geeft je ook het gevoel om daar 100% voor te gaan.
Marion coenen
Toen ik niet verder kwam doorverwezen naar collega.zonder te lang doorgaan met weinig reseltaat.heel netjes
Ellen van Rooijen
Ik had gehoopt dat de klachten over zouden zijn, maar dat is niet helemaal gelukt.