Ronald Veldhuis

Ze is deskundig en duidelijk hoe ze het ging aanpakken.

Persoonlijk betrokken, zeer veel kennis die ze prettig en passend uitlegt, weet je heel goed op het gemak te stellen ook als het intieme onderwerpen betreft.

Zeer bekwaam, duidelijke uitleg over de klacht. Luistert heel goed . Dus top!

Ik ben niet enthousiast. Ik ben gewoon tevreden over de behandeling, de interactie met mijn fysiotherapeut, haar deskundigheid en adviezen alsook de organisatie om de behandeling heen. Daar vroegen... Ik ben niet enthousiast. Ik ben gewoon tevreden over de behandeling, de interactie met mijn fysiotherapeut, haar deskundigheid en adviezen alsook de organisatie om de behandeling heen. Daar vroegen jullie naar in deze enquête. Mijn klachten zijn niet verholpen maar er is wel wat verbetering en ik kan voorlopig vooruit met alle oefeningen.

Mijn klachten werden serieus genomen en samen hebben wij gericht aan herstel gewerkt.

Ben goed geholpen professioneel, zou haar zeker aan bevelen

Ik had al eerder bij deze fysiotherapeut gelopen en had vertrouwen in haar en voel mij op mijn gemak bij haar

Deskundigheid, duidelijke plan van aanpak en resultaat behandeling passend bij vooraf gestelde verwachtingen.

Persoonlijke begeleiding, behandeling sorteert effect