Goede samenwerking met andere disciplines. Goede balans van remmen en stimuleren. Goed luisterend oor
Kora Eerden
Zeer kundig en een fijn persoonlijk contact waardoor je je als patient gezien en gehoord voelt.
Door Nicole ben ik een stuk bewuster geworden van mijn lijf en zijn mijn klachten snel verdwenen. Ik werd gehoord en voelde me prettig tijdens de behandelingen.
Hele prettige samenwerking tussen de therapeut en mij, duidelijke uitleg van de oefeningen. Gedurende het traject doorverwezen naar een collega therapeut voor een second opinion. Alles zeer positief...Hele prettige samenwerking tussen de therapeut en mij, duidelijke uitleg van de oefeningen. Gedurende het traject doorverwezen naar een collega therapeut voor een second opinion. Alles zeer positief ervaren.
Luistert goed en prettig in de omgang
Kundig, duidelijk, vriendelijk
Zij heeft mij van begin af aan serieus genomen en overtuigd in de behandeling te geloven. Zij is onwijs goed in wat zij doet, is heel kundig en straalt dit ook uit.
De samen werking over de behandeling ging zeer goed. Rens gaf mij een gevoel van vertrouwen in zijn kunnen. Alle vragen die ik had kon hij goed duidelijk en met aanwijzing op mijn blessure.
Goede uitleg van de behandeling en fijn om mee te werken aan het herstel.