Duidelijke uitleg, ter zake kundig, plezierige benadering, goede adviezen
Ester is deskundig en vriendelijk. Ze zet zich echt in voor mijn herstel.
Heb bij een second opinion een veel doortastender zorgverlener gevonden wat ik miste. Ik denk goede therapeut in uitvoering en kunde, maar erg van het boekje en regels volgen, sloot niet aan bij...Heb bij een second opinion een veel doortastender zorgverlener gevonden wat ik miste. Ik denk goede therapeut in uitvoering en kunde, maar erg van het boekje en regels volgen, sloot niet aan bij mijn behoefte.
Deskundigheid en duidelijke uitleg
A Henderik
Kyoma heeft me in korte tijd van mijn klachten afgeholpen, liet me in mijn waarde en adviseerde.
Esther heeft duidelijk verstand van zaken en daarnaast weet ze je vooral heel goed te motiveren. Wat in mijn ogen een van de belangrijkste dingen is, want dat gaat ervoor zorgen dat je sneller...Esther heeft duidelijk verstand van zaken en daarnaast weet ze je vooral heel goed te motiveren. Wat in mijn ogen een van de belangrijkste dingen is, want dat gaat ervoor zorgen dat je sneller vooruitgaat. Ze laat je meedenken over je behandeling en weet altijd wel een goeie balans te vinden. Ze denkt goed mee naar mogelijkheden waardoor je een hele persoonlijke behandeling krijgt, waar ik de vruchten van heb afgeplukt. Esther is een heel fijn mens en een hele goeie fysiotherapeut!
Komt professioneel over en is prettig in de omgang
Prettige behandelaar die goed luistert naar je klachten
Ik liep sinds 2018 met klachten. De diagnose werd bij een kliniek vastgesteld en ik werd doorwezen naar Wouter. Binnen een paar weken (3 afspraken gehad) ben ik hersteld van mijn klachten. Ik zou...Ik liep sinds 2018 met klachten. De diagnose werd bij een kliniek vastgesteld en ik werd doorwezen naar Wouter. Binnen een paar weken (3 afspraken gehad) ben ik hersteld van mijn klachten. Ik zou iedereen die ken met schouderklachten doorverwezen naar Wouter.