Martin Huisman

Het is een rustige en prettige fysio, die goed luistert. Verder paste hij direct mijn plan aan, na fysieke reacties op het vorige plan. Het plan wat hij met mij heeft na herstel van mijn operatie... Het is een rustige en prettige fysio, die goed luistert. Verder paste hij direct mijn plan aan, na fysieke reacties op het vorige plan. Het plan wat hij met mij heeft na herstel van mijn operatie maakte mij erg enthousiast om straks verder te gaan met de behandelingen.

Zeer vriendelijk en professioneel, goede hulp ontvangen

Hij heeft me heel snel vrijwel klachtenvrij gekregen. Is verder heel sympathiek en communicatief. Heel prettig in de omgang.

Ik ben al verscheidene keren door haar behandeld en was altijd fijn. Goede communicatie en behandeling.

Fijne, menselijke benadering en luisterend oor.
Zeer vriendelijk en deskundig!

Arina Buteijn

Zeer fijne, betrokken en vooral deskundige fysio! Pluim voor Kasja!

Samantha de Gruiter

Hij nam echt de tijd, dacht vaak mee en de opdrachten die ik meekreeg waren erg zinvol. Daarnaast vond ik hem erg rustig en vertrouwd overkomen. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak.

De persoon was prettig in omgang en behandeling was niet alleen gericht op de klacht van nu, maar ook hoe ik dit inde toekomst kan voorkomen