Deskundig, betrokken, nam me mee in overwegingen en keuzes tav diagnose en behandelplan, vriendelijk, hield in behandelplan zeer goed rekening met persoonlijke omstandigheden en bv vakantieplannen
Ik ben heel vriendelijk geholpen, er is goed geluisterd, ik ben serieus genomen en de fysiotherapeut heeft me erg op mijn gemak laten voelen. De fysiotherapeut heeft goede adviezen gegeven en is...Ik ben heel vriendelijk geholpen, er is goed geluisterd, ik ben serieus genomen en de fysiotherapeut heeft me erg op mijn gemak laten voelen. De fysiotherapeut heeft goede adviezen gegeven en is heel open en duidelijk geweest over de behandelingen en de voortgang.
Duidelijke en rustige instructie, in-meeleven met de patiënt. vakkennis en ervaring
Kundig, gaf goede tips, prettig in de omgang
De behandelingen zijn op een fijne manier.
Floris v Amerongen
Goed in communicatie, neemt klacht serieus en kundig
Voor standaard behandelingen In het verleden slechtere ervaringen Huidige therapeute is ok
Hij luistert goed naar de hulpvraag, overlegt en een prima behandeling. Goede adviezen voor thuis Vriendelijke rustige therapeut met verstand van zaken
De verdere behandelingen zijn opgeschort,dus nog geen goede ervaring gehad,maar intake was zeer positief en behandelplan.
Heeft aandacht voor je en een goede begeleiding ben heel er tevreden over de hele behandeling