Ze was geïnteresseerd, meelevend en was er 100% voor mij en mij. Klachten , het mindere cijfer wat ik gegeven heb voor de vooruitgang kwam niet omdat de behandeling niet aansloeg maar door de aard...Ze was geïnteresseerd, meelevend en was er 100% voor mij en mij. Klachten , het mindere cijfer wat ik gegeven heb voor de vooruitgang kwam niet omdat de behandeling niet aansloeg maar door de aard van de blessure waar de therapeut helaas niet mee verder kon en beter was als ik terug naar de specialist in het ziekenhuis kon gaan , het was vooral top dat ze dat samen met mij inzag en niet maar klakkeloos verder ging maar het belang van mij voorop stelde
Nvt
Het zijn daar allemaal hele vriendelijke personen, en mijn persoonlijke fysio is een hele vriendelijke en fijn persoon.
Heeft een luisterend oor, legt alles goed uit en de behandeling gaat m.i. ook voor uit. Maar dat gaat langzaam, maar dat is ook duidelijk uitgelegd.
Zeer kundige en vriendelijke ontvangst bij elke afspraak. Snapt meteen waar het probleem zit en is duidelijk in de aanpak. Gezellige gesprekken tijdens de behandeling!
De behandelaar die open en geïnteresseerd is in de cliënt.
Erg vriendelijk en ook realistisch
Bij schouderklachten
Altijd belangstelling, goede adviezen, correcte behandeling, met raad en daad bijstaan in moeilijke omstandigheden.