Professionele houding, nam klachten serieus en ging adequaat te werk, vriendelijk, stelt je op je gemak.
Het is een goede behandelaar!
Cees is een zeer deskundige fysio en ik voelde mij heel goed serieus genomen en werd zeer goed opgevangen ondanks de zeer complexe klachten.
Alhoewel de behandelingen behoorlijk pijnlijk waren was het goed te doen daarbij was de uitleg heel duidelijk.
Ik voel me gezien als client, krijg therapie op maat, altijd overleg en aandacht. Ervaar veel rust na de behandeling, wat bij mij belangrijk is. Krijg meer vertrouwen in mijzelf. Dus: therapie op...Ik voel me gezien als client, krijg therapie op maat, altijd overleg en aandacht. Ervaar veel rust na de behandeling, wat bij mij belangrijk is. Krijg meer vertrouwen in mijzelf. Dus: therapie op mijn persoonlijke situatie, therapeut kan goed luisteren.
Marian Moes
De klantvriendelijkheid, helderheid van uitleg en belang van mij voorop. Geen gepush maar samen sparren en indien nodig niet verder gaan, maar arts inschakelen. Heel prettig.
Als er iemand is die die naar mijn ervaring vraagt.
Ze legt de vinger op de zere plek, denkt goed na over wat effectief kan zijn, is betrokken en deskundig.
Mijn fysiotherapeut nam me serieus. Heeft veel kennis volgens mij. Was duidelijk.
Wordt serieus genomen, en er komt meer ter sprake dan waar de intake op plaats heeft gevonden, er was ook ruimte voor het mentale deel, dat heb als erg goed en bijzonder ervaren ( terwijl het er...Wordt serieus genomen, en er komt meer ter sprake dan waar de intake op plaats heeft gevonden, er was ook ruimte voor het mentale deel, dat heb als erg goed en bijzonder ervaren ( terwijl het er eigenlijk ook gewoon bij hoort , maar toch )