Kennis van zaken omtrent het behandelen van mijn knie. Goed in communiceren over de te nemen stappen met voorbeelden van de oefeningen via de PhysiApp. Het was iedere keer leuk om weer samen de... Kennis van zaken omtrent het behandelen van mijn knie. Goed in communiceren over de te nemen stappen met voorbeelden van de oefeningen via de PhysiApp. Het was iedere keer leuk om weer samen de volgende stap te zetten in het genezingsproces.

Deskundig, luistert goed, geeft duidelijke uitleg, gedreven.

Ze weet waar ze het over heeft en geeft oefeningen mee waarmee mijn klachten heel erg verbeterd zijn

Jasper Wellink

Hij begreep na aanleiding van mijn klachten gelijk goed wat ik mankeerde en had daar deskundige oplossingen voor, hij wilde niet alleen het probleem verhelpen maar ook zorgen dat het in de toekomst... Hij begreep na aanleiding van mijn klachten gelijk goed wat ik mankeerde en had daar deskundige oplossingen voor, hij wilde niet alleen het probleem verhelpen maar ook zorgen dat het in de toekomst niet meer zou gebeuren. supervriendelijk en superduidelijk in de communicatie

Goed en deskundig , vriendelijk en alles goed uitleggen

Persoonlijke benadering, afstemming op mijn belastbaarheid. Samenwerking met andere collega’s/ therapeuten om een zo goed mogelijke behandeling voor mij neer te zetten.

Fijne en goede behandeling, merkte duidelijk verschil na een aantal weken.

Ik ervaar mijn fysiotherapeut als zeer kundig, focus ligt op de patient en hij is duidelijk over doel en nut van de behandeling en prettig in de omgang

Marie Beckers-Blok

Tom is een fysiotherapeut die naast dat hij je klachten serieus neemt ook kijkt naar de persoon die je bent. Daardoor voel ik mij als cliënt serieus genomen. En is het naast dat je aan je herstel... Tom is een fysiotherapeut die naast dat hij je klachten serieus neemt ook kijkt naar de persoon die je bent. Daardoor voel ik mij als cliënt serieus genomen. En is het naast dat je aan je herstel aan het werken bent ook nog gezellig.