Karen Bongers

Een hele fijne persoonlijkheid, die alle tijd neemt, fijn uitlegt en onderbouwd wat er nodig is en ook tijdens de behandeling zelf steeds helder toelicht. Ik heb mij serieus genomen, gesteund en... Een hele fijne persoonlijkheid, die alle tijd neemt, fijn uitlegt en onderbouwd wat er nodig is en ook tijdens de behandeling zelf steeds helder toelicht. Ik heb mij serieus genomen, gesteund en gehoord gevoeld tijdens elk moment van de sessies. Wijze raad ontbrak ook niet en gevoel voor humor deed de rest. Aan deze therapeut het bericht : heel hartelijk dank voor alles! Niets veranderen aan hoe je (be)handelt.

Hij begreep echt wat er aan de hand was en kon mij met zijn oefeningen goed laten ervaren wat het effect van de oefeningen is

Ik heb vertrouwen in beide en merk dat de behandelingen aanslaan.

Ik voel me een heel stuk beter en mijn leven wordt niet meer beinvloed door mijn probleem

I don't have more pain in my stomach because she trained some excersises with me which helped me a lot. Thank you Dr. José.

Erg prettige professionele samenwerking met goed resultaat waarmee ik verder kan

Johan Verkerk

Na twee keer te zijn geweest, en door de opgegeven oefeningen is het probleem zo goed als weg.
De eerste keer een massage van de onderrug die prettig en goed voelde en bedoelt is om de stijfheid wat uit de rug te krijgen en dat heeft zeker geholpen. Een hele prettige en volgens mij deskundige fysiotherapeut die weet waar ze over praat.
Volgende keer zeker weer hier heen.

Wouter is een kanjer in zijn vak en heel kundig. Dat geeft veel vertrouwen. Hij is realistisch en hield me ook de spreekwoordelijke spiegel voor. Dat is soms even nodig. ;-)

Aan het begin stelde José heel veel vragen, het was mij niet helemaal duidelijk waarvoor dit nodig was. Tot zij na het gesprek en tijdens de behandeling heel veel verbanden kon leggen die ik zelf... Aan het begin stelde José heel veel vragen, het was mij niet helemaal duidelijk waarvoor dit nodig was. Tot zij na het gesprek en tijdens de behandeling heel veel verbanden kon leggen die ik zelf nooit gezien had. Haar advies is echt persoonlijk en daarmee voelde ik mij echt gehoord