Gezien mijn privacy wil ik deze vraag (nog) niet beantwoorden

Mendy van der Vries

Eerlijkheid
Aardig
Hygiëne
Behandeling

Ze gaf me een prettig gevoel en nam me serieus. Was niet verwijtend of je het gevoel gevend dat je houdingen ed al die tijd verkeerd gedaan hebt. Na 1 sessie met adviezen ging het daarna meteen al... Ze gaf me een prettig gevoel en nam me serieus. Was niet verwijtend of je het gevoel gevend dat je houdingen ed al die tijd verkeerd gedaan hebt. Na 1 sessie met adviezen ging het daarna meteen al veel beter en is de behandeling afgerond. Ze gaf me ook adviezen voor de toekomst.

Ze deed alles om na te gaan waar de mogelijke oorzaak zit. En ze besprak de resultaten van het onderzoek, zodat ik het goed begreep. Ook deed ze zelf nog een check bij een collega. Al met al heb ik... Ze deed alles om na te gaan waar de mogelijke oorzaak zit. En ze besprak de resultaten van het onderzoek, zodat ik het goed begreep. Ook deed ze zelf nog een check bij een collega. Al met al heb ik de indruk dat alles gedaan is om me te helpen, al is de kwaal nog niet weg.

Hij nam de klacht serieus, vroeg telkens hoe het ging en belde na een paar weken op om te vragen hoe het ging.

Esther Haks

De fysiotherapeut beveel ik zeker aan, de praktijk waar deze is aangesloten zou ik niet aanbevelen.

Meerdere malen afspraken fouten gemaakt, er werken op de afspraken afdeling naar mijn mening mensen zonder werkpassie.

Deskundig, no nonsense, prettige persoon, legt helder uit wat hij doet, beantwoordt vragen op een duidelijke manier.