Vakkundig en zonder winstoogmerk. Snel achterhalen probleem en laten inzien wat er in gedrag moet veranderen.
Zelfverzekerd en deskundig.
Deskundig
Mijn fysiotherapeute heeft mij zeer goed, professioneel en heel aardig geholpen. Mijn klacht is helemaal goed behandeld en ik heb geen klachten meer.
Ik kwam voor ademhalingstherapie, volgens de fysiotherapeut zat het mentaal. Ik heb gevraagd om ontspanningsoefeningen, maar daarmee zou het probleem niet opgelost worden. tijdens de laatste sessie...Ik kwam voor ademhalingstherapie, volgens de fysiotherapeut zat het mentaal. Ik heb gevraagd om ontspanningsoefeningen, maar daarmee zou het probleem niet opgelost worden. tijdens de laatste sessie verwees hij mij naar de huisarts omdat hij niets meer voor mij kon doen. Dit kwam voor mij als een verrassing omdat hij eerder had aangegeven nog wat voor mij te kunnen betekenen.
Ze is gewoon goed een snelle aanpak heef ze en is ook een leuke vrouw
Bij min of meer vergelijkbare klachten
Duidelijk, empatisch, rustig en aardig.
Behandeling had zeer snel resultaat ook tot volledig verdwijnen van mijn klacht ( tennisarm)
Frisse blik op het probleem. Persoonlijke aandacht en goed doorvragen. Goed gerichte oefeningen die precies genoeg uitdagingen geven.