Neemt de tijd voor de klachten en is een luisterend oor
Als iemand erom vraagt.
Als men mij vraagt! Dit is geen duidelijke vraag.
Geurts
Zij heeft mij goed behandeld ze zei altijd wat ze ging doen en zeer deskundig perfect.
Open contact. Empathie. Doelgerichte oefeningen en behandeling.
Helene Kosters
Wouter is duidelijk en heel goed. Ik had veel pijn aan mijn schouder en door hem ben ik nu pijn vrij. Ik ben eerder bij hem geweest en als ik weer iets heb wil ik weer door Wouter geholpen worden....Wouter is duidelijk en heel goed. Ik had veel pijn aan mijn schouder en door hem ben ik nu pijn vrij. Ik ben eerder bij hem geweest en als ik weer iets heb wil ik weer door Wouter geholpen worden. Hij is heel goed en niet te vergeten heel aardig.
Vakkundige vrouw welke doel heeft voor een oplossing en met een gedegen plan van aanpak komt
Ze is empathisch, denkt goed mee in wat kan, helpt je uit te dagen, laat mij aangeven wat ik nodig heb, neemt mij serieus
Hans Mennes
Hij is professioneel, aardig. Precies zoals een fysiotherapeut zou moeten zijn.
Aandacht professionaliteit, heldere uitleg wat er aan de hand is, waar op te letten, hoe de verwachting van de voortgang is, goed luisteren, uitgebreid onderzoek d.m.v. vragen en dit vertalen in de...Aandacht professionaliteit, heldere uitleg wat er aan de hand is, waar op te letten, hoe de verwachting van de voortgang is, goed luisteren, uitgebreid onderzoek d.m.v. vragen en dit vertalen in de juiste behandeling. zeer tevreden.