Aline was heel aardig en nam de tijd. Mijn kind was gelijk op zijn gemak bij haar. Ze dacht goed mee met de voorgang en gaf passende oefeningen. Ook haalde ze mijn zorgen als ouder weg.
De professionele houding en toch de warme menselijke maat
Een goede fysio die naar de client luistert, de klacht beoordeeld en zo ook de behandeling hierop anticipeert.
Gewoon ouderwetse goede zorg en persoonlijk contact
De deskundige rustige en heldere uitleg , de realistische doelen. Vraagt naar en Houdt rekening met overige beperkingen, kortom kijkt niet alleen naar de « aanmeldingsvraag’ maar kijkt ook naar - en...De deskundige rustige en heldere uitleg , de realistische doelen. Vraagt naar en Houdt rekening met overige beperkingen, kortom kijkt niet alleen naar de « aanmeldingsvraag’ maar kijkt ook naar - en houdt rekening met alie reeds lang bestaande beperkingen /kwalen en hun invloed op de behandeling. Kortom: echt ongelofelijk knap en deskundig.
Remy is een heel vriendelijke man en volgens mijn ervaring zeer kundig. Hij heeft mij geweldig geholpen en ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen
Klachten worden serieus genomen en er wordt naar mogelijkheden gekeken niet naar onmogelijkheden...