Er wordt serieus gekeken naar mijn klachten en we gaan stapje voor stapje vooruit. Daarnaast is de sfeer prettig en heb ik echt het idee dat ik goed word geholpen.

Goede omgang, prachtige locatie, helaas hebben zij het probleem niet kunnen verhelpen.
Dit is operatief aangepakt.

Luistert naar je, probeert door oefening te doen te ontdekken waar klachten vandaan komen. Gaf duidelijke adviezen

Al een lange tijd in behandeling bij deze fysiotherapeut. Zijn behandelingen zijn doeltreffend en zijn voorspellingen over het (verwachte) resultaat komen altijd uit.

B.W. Eerland-den Toom

Hij kan luisteren en denkt mee en geeft m.i goede adviezen en past de behandeling hierop aan.
Als de behandeling niet het resultaat geeft wat we verwachten geeft hij het advies om eerst contact op te nemen met je huisarts ed.

Heb hem ook vaker aanbevolen. Goed bereikbaar, maakt snel tijd, neemt klachten serieus, behandelingen helpen goed dus weet goed wat er speelt. Verder sociaal en toegankelijk.