Deze fysiotherapeut heeft me in 2018, toen nog werkend in een andere praktijk, na ruim 19 jaar en een jaar revalideren in De Hoogstraat, uit mijn rolstoel gekregen. Er was inmiddels zoveel...Deze fysiotherapeut heeft me in 2018, toen nog werkend in een andere praktijk, na ruim 19 jaar en een jaar revalideren in De Hoogstraat, uit mijn rolstoel gekregen. Er was inmiddels zoveel beschadigd dat 100% herstel natuurlijk niet mogelijk was. Maar ik kon weer ca. 1 km wandelen fietsen op een 2-wielerfiets, i.p.v. een 3-wielerligfiets en langer zitten De eerder opgedane zenuwbeschadiging kan niet meer worden hersteld, daarom heb ik zo nu en dan een 'APK' nodig. Ik reis haar daarom na naar een andere praktijk, want nooit eerder kon ik sinds 1998 verder komen dan met haar dry-needling behandeling. Deze keer had ik ook hoofdpijn en 'kleerhangerpijn' door de post-covid. De hoofdpijn heeft ze voldoende kunnen behandelen. De kleerhangerpijn (komt voor bij post-covid) ten dele. Deze behandelaar kan heel veel en heeft laten zien dat wonderen bestaan. Maar tegen post-covid is helaas nog geen kruid gewassen.
Als ik iemand ken die in de buurt woont een fysio nodig heeft
De behandeling was goed (denk ik) en met duidelijke uitleg over oefeningen enz. Er was echter geen verbetering van klachten. Toen kwam ik bij een collega met andere expertise. Hij zei toen ik voor...De behandeling was goed (denk ik) en met duidelijke uitleg over oefeningen enz. Er was echter geen verbetering van klachten. Toen kwam ik bij een collega met andere expertise. Hij zei toen ik voor de tweede keer bij hem kwam dat hij niets meer voor me kon doen en "dat ik maar weer naar de huisarts moest gaan die het ook niet kan oplossen maar die me dan ergens anders naar toe kon verwijzen". Ik stond binnen 10 minuten weer buiten. Dat was geen prettig bezoek!
Fysiotherapeut is meelevend, invoelend
Omdat ik niet kan functioneren zonder deze behandeling..en ik altijd enthousiast word ontvangen.
Ria de Kruijf
Serieus goed uitleg probleem duidelijk in de te volgen behandeling goed het proces in de gaten houden en begeleiden goede oefeningen.
Ik vond het fijn hoe ze me hielp en met me meedacht
Goede uitleg, vriendelijk, heeft alle tijd
Ligt eraan waar je voor komt, manueel of gewoon massage
Ik ben tevreden over de behandeling en het samen denken hoe ik beter kan gaan bewegen enz.