Ik ben zeker tevreden over de fysiotherapeut maar vind de bereikbaarheid van de praktijk minder goed. Ik zou gebeld worden wanneer ik weer zou kunnen komen, nadat mijn behandeling vanwege corona van...Ik ben zeker tevreden over de fysiotherapeut maar vind de bereikbaarheid van de praktijk minder goed. Ik zou gebeld worden wanneer ik weer zou kunnen komen, nadat mijn behandeling vanwege corona van een van de fysiotherapeuten geannuleerd was. Kan zijn dat ik een keer gebeld ben en niet kon opnemen, maar daar is het dan ook bij gebleven. Natuurlijk is het ook mijn verantwoordelijkheid, maar het voelt toch een beetje raar.
Hij nam mijn klachten serieus en ik kreeg de behandeling die bij mij paste.
De fysiotherapeut was vriendelijk en behulpzaam, luisterde goed naar wat het probleem was en gaf hoede oefeningen mee om thuis aan de slag te gaan.
Goede kennis van de behandeling
Gewoon hele goede behandeling waar ik veel baat bij heb. Alleen is het deels chronisch, dus zal ik binnenkort weer gebruik moeten maken van zijn diensten.
Aardige man ,behandeling serieus
Na twee behandelingen voelde ik me weer beter, geen pijnen meer. De betreffende fysiotherapeut wist precies wat er gedaan moest worden.
Geeft eerlijk antwoord en kijkt verder dan de specifieke klacht.