Peter Faulhaber

Op tijd, hoge kwaliteit en kundigheid, aardige begripvolle therapeuten.

Hanneke van zelst

Kundig, weet precies waar de pijn vandaan kwam en kwam gelijk met een behandelplan wat goed werkte. Klacht is na 3 behandelingen over.

Anna van Z

Mijn fysiotherapeut wist heel snel het probleem te vinden. Hij zocht naar verschillende behandel vormen om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik was eerder naar een andere... Mijn fysiotherapeut wist heel snel het probleem te vinden. Hij zocht naar verschillende behandel vormen om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik was eerder naar een andere fysiotherapeut geweest, die niet bij jullie is aangesloten. Die persoon kon na 3 behandelingen het probleem niet lokaliseren en gaf hierdoor niet de juiste behandeling in mijn optiek.

Marga Matthijsen

Hij heeft mij goed begeleid en uitgelegd waar de knelpunten zaten.
Na slechts 4 behandelingen kon ik mezelf alweer redden.
Waarvoor mijn dank. Het is dan ook een dikke 8.

Thijs Albers

Nick is gewoon een slimme en vriendlijke gast

Trude van Gorkum

Heb heel veel vertrouwen in mijn therapeut en helpt mij bijzonder goed waardoor mijn klachten nu zo goed als over zijn

J Cornet

Lucas toont veel belangstelling in alle opzichten en is een prima fysiotherapeut

Pascal krommert

Ze gaf me veel uitleg zodat ik begreep hoe het werkt wat ze deed. Super leuke dame! Erg vriendelijk! Zou zeker wel terug komen indien nodig!