Prettig in omgang, goed met overleg, luistert stelt behandeling voor en vraagt naar het resultaat.
Ik word door haar gestimuleerd om mijn oefeningen te doen
Hij kent zoveel technieken om mijn veerkracht toch te verbeteren. Hij weet mij te stimuleren zelf aan de slag te gaan met sporten en oefeningen
Erna Reijnders
Deskundig, betrokken , enthousiast, vriendelijk, stimulerend zijn woorden die bij me op komen als ik aan de maanden lange periode denk die ik in de praktijk heb doorgebracht . Merken dat ik serieus...Deskundig, betrokken , enthousiast, vriendelijk, stimulerend zijn woorden die bij me op komen als ik aan de maanden lange periode denk die ik in de praktijk heb doorgebracht . Merken dat ik serieus genomen werd, dat er overleg onderling over behandeling was, goede vervanging bij vakantie kortom nooit een straf om te komen. Dank jullie wel ALLEMAAL maar vooral Jaap en Stijn groet Erna Reijnders
Doelgerichte aanpak, goed onderzoek vooraf het probleem was simpel en snel opgelost met de juiste oefening geen last meer
Als iemand knieklachten heeft en een fysio zoekt . Omdat ik vertrouwen heb in Stijn
M Kotte
Vooral het begrip van de fysiotherapeut en de uitleg over de mogelijkheden waren belangrijk voor mij
Fijn contact,duidelijke uitleg,samen doornemen van de oefeningen.
Zij weet wat zij moet doen om pijn in mijn schouder en nek te laten verdwijnen.
Hele professionele begeleiding, veel kennis, deskundigheid en daarbij menselijke benadering en vriendelijkheid. Het heeft mij veel geholpen en ik zal zeker deze fysiotherapeut aanbevelen!