Behandeling vriendelijk, accuraat en heeft mij van mijn schouderklachten afgeholpen.
Als men mij vraagt om een praktijk en therapeut
Daniele Sulman
Gerichte behandeling, en soms een eye opener om te zien wat een beweging goed of fout maakt. Serieus genomen worden en zelf ervaren dat niet alles even vanzelfsprekend is. De hele mens als...Gerichte behandeling, en soms een eye opener om te zien wat een beweging goed of fout maakt. Serieus genomen worden en zelf ervaren dat niet alles even vanzelfsprekend is. De hele mens als uitgangspunt, zowel mentaal als fysiek.
Vasco is zorgvuldig, verdiept zich in een voor hem onbekende spierziekte, is open over wat hij denkt wel of niet te kunnen. Geeft hoop op verbetering, ben blij met hem
Eline Ruck heeft zich goed in mijn knieklachten verdiept. Ze heeft verschillende testen uitgevoerd voordat zij oefeningen heeft gegeven. Daarnaast is Eline flexibel in het maken van afspraken. Ik...Eline Ruck heeft zich goed in mijn knieklachten verdiept. Ze heeft verschillende testen uitgevoerd voordat zij oefeningen heeft gegeven. Daarnaast is Eline flexibel in het maken van afspraken. Ik ben zeer tevreden.
Woonachtig in Monnickendam of omgeving
J.A, van Heese
Prettige fysiotherapeut en de vooruitgang
De uitleg,luisteren en vragen ,expertise en geduld