Deskundigheid en duidelijkheid over de behandeling en de klacht
Romana Molanus
Aardige, rustige en kundige fysiotherapeut. Gaf goed uitleg over de status, aard en oorzaak van het letsel. Stelde veel vragen voorafgaand en tijdens de behandeling. Gaf tips, adviezen en oefeningen...Aardige, rustige en kundige fysiotherapeut. Gaf goed uitleg over de status, aard en oorzaak van het letsel. Stelde veel vragen voorafgaand en tijdens de behandeling. Gaf tips, adviezen en oefeningen mee en indien de tijd het toeliet behandelde hij ook een andere klacht. De fysieke klachten namen snel af met dank aan de behandeling. Het voelde echt als een samenwerking.
Bij herstel na sportblessure.
Professionaliteit en kunde, communicatief en sociaal
Duidelijkheid, rust. Serieus nemen van toch wel vage klachten.
Mijn klacht werd snel en deskundig behandeld
E. Oktay
Ze is goed in haar vak, luistert naar de patiënt en weet de zere plek snel te vinden.
Erg goed behandeld en uitleg dik tevreden
Kai.C.Fraij
Omdat Jill onwijs goed haar best heeft gedaan om mij te helpen, en de behandeling een goed resultaat gaf.. bedankt voor de goede zorgen!!
Ze was streng ??, was ook nodig bij mij. Er was ook tijd voor een praatje en humor tussendoor. Ik ben erg tevreden met haar.