Vriendelijk serieus professioneel. Gaf beel informatie.
Ze bespreekt met de patiënt wat de klachten zijn, en besteed daar ook aandacht aan.
Carla Geurdes
Belangstelling voor randverschijnselen en inlevingsvermogen in privesituaties.
D Van Egdom
Claudia is zeer vakkundig en luister goed naar mij waar ik een probleem heb. Ze staat open voor vragen en dat is prettig.
Begrip en goede uitleg. Goede begeleiding ook m.b.t. overgang van alleen therapie naar de sportzaal.
Ik gebruik deze ruimte om mijn mening weer te geven over dit soort vragenlijsten. Ik vind dat dit moet stoppen, vooral vragen over deskundigheid van de behandelaar en over de behandeling. Niet dat...Ik gebruik deze ruimte om mijn mening weer te geven over dit soort vragenlijsten. Ik vind dat dit moet stoppen, vooral vragen over deskundigheid van de behandelaar en over de behandeling. Niet dat ik niet tevreden was, maar wel om de manier waarop met vakmensen, deskundigen wordt omgegaan. Ik vind het eigenlijk schandalig. Zal ook nooit meer dit soort vragenlijsten invullen.
Karla is ontzettend aardig en keek met me mee om te achterhalen wat de oorzaak van mijn klachten was (voornamelijk houding en werkhouding) en dacht mee met een oplossing die voor mij haalbaar en...Karla is ontzettend aardig en keek met me mee om te achterhalen wat de oorzaak van mijn klachten was (voornamelijk houding en werkhouding) en dacht mee met een oplossing die voor mij haalbaar en duurzaam was.
Erg vriendelijk. Rustig en duidelijk. Prettig in de omgang.
Nvt
Goede uitleg en mijn klachten werden serieus genomen. Veel uitleg wat er gedaan werd.