Er is goed over mijn ziekte nagedacht en ik kan altijd met vragen bij hem komen

Brigitte van Delft

Luistert goed, neemt serieus, zoekt uit wat de oorzaak is en komt dan met een concreet plan

Owen Meester

Ik ben zelf 17 jaar en ik vond dat ik een goede band had met hem. We konden het goed vinden met elkaar en hij heeft me goed geholpen. Hij vroeg hoe het met me ging en we keken telkens wat beter ging... Ik ben zelf 17 jaar en ik vond dat ik een goede band had met hem. We konden het goed vinden met elkaar en hij heeft me goed geholpen. Hij vroeg hoe het met me ging en we keken telkens wat beter ging of juist minder, daardoor dus een 8.

Mijn fysiotherapeut heeft mij uitstekend behandeld en mij uitgelegd waarom ik zo,n pijn in mijn rug had en bijna niet kon lopen. Ik kan nu weer bijna een half uur lopen zonder pijn (ik heb ook nog... Mijn fysiotherapeut heeft mij uitstekend behandeld en mij uitgelegd waarom ik zo,n pijn in mijn rug had en bijna niet kon lopen. Ik kan nu weer bijna een half uur lopen zonder pijn (ik heb ook nog artrose aan mij heup) . Ik ben hem eeuwig dankbaar, dat heb ik hem ook gezegd. Ik doe 3 maal daags de oefeningen, die hij heeft opgedragen. Niets dan lof over jullie praktijk.

Gaf duidelijk uitleg en praatte niet in moeilijke termen!

Prima begeleiding! Goede adviezen en een gezellige sfeer in de praktijk tijdens de oefeningen. Goed bereikbaar! Deskundige begeleiding! Persoonlijke aanpak erg fijn!

Friendly, clear explanations and helpful treatment advice

Animatie neemt de klachten zeer serieus, en haalt alles uit de kast om verbetering te bewerkstelligen. Dit is heel goed gelukt.