Goede balans tussen invoelen, behandelen, relativeren, interesse, serieus nemen, ter zake kundig, vriendelijk, resultaatgericht, ruimte laten voor inbreng client.
Professionele therapeut, goed overleg, empathie, deskundig, fijn in omgang.
Zijn vriendelijke dames en heren daar werkzaam
Vakkundig, goede communicatie
Carla Swolfs
Goede therapeut en alles in overleg en neemt je serieus
Ze waren vriendelijk en behulpzaam en dat had ik nodig
Alles...
Een zeer kundige, vriendelijke jongeman die je heel erg op je gemak stelt. Ook daadwerkelijk in je geïnteresseerd en ook onthoud wat je de vorige keer verteld heeft. Ook de behandeling goed...Een zeer kundige, vriendelijke jongeman die je heel erg op je gemak stelt. Ook daadwerkelijk in je geïnteresseerd en ook onthoud wat je de vorige keer verteld heeft. Ook de behandeling goed uitgelegd en je niet aan het lijntje houden metconnodige behandelingen
Machteld
In beweging brengen wat vast zit! Ik heb bij Anita een traject achter de rug van de mobilisatie van de gebroken kop van mijn linker boven arm en al het spier- en bindweefsel daar omheen. Zij...In beweging brengen wat vast zit! Ik heb bij Anita een traject achter de rug van de mobilisatie van de gebroken kop van mijn linker boven arm en al het spier- en bindweefsel daar omheen. Zij heeft deze arm op vakkundige wijze weer goed werkend gekregen! Onlangs ben ik weer bij Anita geweest vanwege klachten in mijn rechter schouder. Wederom zijn de klachten goed aangepakt. Anita zelf zegt altijd: "Je doet 't ook grotendeels zelf." Dat klopt, met de juiste mindset, motivatie, zelfkennis en zelfzorg heb je ook al een heleboel gewonnen. Dat speelt ook mee, maar niet zonder Anita 🌟🍀