Ze is heel aardig en enorm kundig. Ik heb veel minder last van mijn lichaam.
Ik ken Job al een paar jaar en heeft mij ook bij andere behandelingen (oa 2 knieprotheses) altijd perfect bijgestaan.
De fysiotherapeut welke mij behandelde was aardig, luisterde goed waar de klacht vandaan kwam en eigenlijk door dat ze goed heeft geluisterd wist ze al gauw waar de klacht vandaan kwam, waardoor ik...De fysiotherapeut welke mij behandelde was aardig, luisterde goed waar de klacht vandaan kwam en eigenlijk door dat ze goed heeft geluisterd wist ze al gauw waar de klacht vandaan kwam, waardoor ik na enkele behandelingen zo goed van mijn klacht af was. Zo heb ik geleerd goed te kijken hoe ik beweeg en hoe ik het kan voorkomen dat de klacht terugkeert.
De therapeut heeft mij prima behandelt, waardoor de spieren weer soepeler zijn. Vriendelijk iemand en gezellige prater.
Goede begeleiding op maat. Van behandeling tot sportbegeleiding en luisterend oor met heel praktisch advies. Klachten nemen zeker af.