Serieus behandeld, goede uitleg over mijn vragen of per computer het laten zien hoe het i(in dit geval mijn voet) n elkaar zit.

Ik heb artrose aan verschillende ruggenwervel.die pijnlijk zijn en mij belemmeren met staan of lopen.
Zijn reactie was .we hebben allemaal artrose .
Dan val ik stil .

Anjo Fleumer

Ze luisterde goed naar wat ik belangrijk vond.

Fleur is een kundig fysiotherapeut. Oprecht geïnteresseerd. Behandeling op maat. Geeft helder uitleg over de behandeling en de oefeningen.

Goede communicatie, luistert naar de patiënt en Duidelijk in voortgang en oefeningen

janny idema

Goede uitleg,vertrouwd gevoel en toch vooruitgang geboekt

De therapeut luistert en stelt telkens vragen aan je en geeft telkens andere oefeningen. Vraagt ook elke week of er veranderingen zijn en hoe ik me heb gevoeld na de behandeling. Dikke pluim.

Claudia haar kennis is heel interessant voor mij als persoon die veel sport. Ze begrijpt precies wat ik nodig heb in mijn behandelingen en geeft mij tijdens het losmaken van mijn spieren ook graag... Claudia haar kennis is heel interessant voor mij als persoon die veel sport. Ze begrijpt precies wat ik nodig heb in mijn behandelingen en geeft mij tijdens het losmaken van mijn spieren ook graag tips die ik kan meenemen in mijn sportactiviteiten.