Het feit dat hij goed kon uitleggen wat de pijn veroorzaakte en ook precies de juiste spiergroep aanpakte en advies gaf voor oefeningen thuis
Begreep mijn klachten en handelde professioneel.
Ze is vriendelijk en naar mijn oordeel zeer kundig
Ik heb te weinig sessies gegad om een echt goede aanbeveling te geven.
Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk en geduldig; houdt voortgang goed in de gaten
Alles ging goed ik zou nergens een minpunt van kunnen bedenken
Ik ben zeer onder de indruk over hoe goed de zorg is verleent aan mij. De professionaliteit en deskundigheid ik ben zeer tevreden en kan het iedereen die het nodig heeft zeker aanraden.
De therapeut gaf de OPDRACHT! om te ontspannen en toonde heel weinig begrip dat het bij bepaalde een patiënt niet op BEVEL gaat. Links en rechts zijn voor mij dezelfde kanten zeker als er dan...De therapeut gaf de OPDRACHT! om te ontspannen en toonde heel weinig begrip dat het bij bepaalde een patiënt niet op BEVEL gaat. Links en rechts zijn voor mij dezelfde kanten zeker als er dan extra druk wordt uitgeoefend op mij dan sla ik compleet dicht en weet het verschil helemaal niet meer zeker niet in 1 op 1 situatie beperkt mij dat enorm ook mijn faalangst speelt helaas een grote rol op dat moment. Een tikje op de juiste kant is dan een prima oplossing. Geprobeerd aan te geven helaas weinig begrip. Daarom een 6.
Wanneer hiertoe aanleiding is en iemand op zoek is naar een goede fysiotherapeut
Ik vond mijn therapeut heel veel ervaring hebben met mijn klachten en hij heeft me zeer goed geholpen