De gestelde vragen in het onderkennen van het probleem i.c.m. het tapen van de knie die onmiddellijk wat resultaat opleverde. Het doornemen van de oefeningen met het juiste voorbeeld van de...De gestelde vragen in het onderkennen van het probleem i.c.m. het tapen van de knie die onmiddellijk wat resultaat opleverde. Het doornemen van de oefeningen met het juiste voorbeeld van de oefening. De voortgang die ik in het begin boekte maar helaas stagneerde. Maar afgesloten met een brief naar de huisarts om evt. vervolg stappen te kunnen maken.
Krijg goede behandelingen, wordt altijd geluisterd.
Anna Winowiecka
Ze heeft een hele fijne individuele benadering van de patiënt, ze heeft me veel geholpen, na slechts een paar bezoeken kreeg ik weer aanzienlijke kracht in mijn handen, na bezoeken aan Linda voelden...Ze heeft een hele fijne individuele benadering van de patiënt, ze heeft me veel geholpen, na slechts een paar bezoeken kreeg ik weer aanzienlijke kracht in mijn handen, na bezoeken aan Linda voelden mijn handen licht aan, geen pijn of zwaarte. Ik beveel Linda van harte aan
Als mensen sportgerelateerde klachten hebben.
Al eerder aangegeven. Deskundig, klantgericht en ook prettig contact.
Ik denk dat betrokkene wel de kwaliteiten geniet maar bij mij een verkeerde diagnose heeft gesteld.
Expertise binnen de praktijk. Inlevingsvermogen en een daarbij passende behandelplan.
Duidelijke uitleg. Oefeningen via email ontvangen zeer prettig zodat je zeker weet dat je de oefening juist maakt
Deskundigheid en goed contact. Ook gewoon gezellig.