De oefeningen leken weinig invloed te hebben op de klachten. Alleen rust hielp het beste. De fysiotherapeut kon mij niet van de klachten af helpen en het heeft meer tijd nodig om te herstellen
Paul Kuijk
Vertrouwen in deskundigheid, prettige sfeer, goed overleg zonder dwingend te zijn, goede gesprekspartner op meerdere vlakken.
Kees Vermeulen
Luistert goed naar cliënt. Legt duidelijk uit wat de behandeling inhoudt. Geeft ook ruimte voor suggesties van cliënt. Komt professioneel over.
Jan Pigmans
Over de professionele uitleg, o.a. met behulp van video en ter plekke de oefeningen voor doen en de begeleiding. ook de wijze van diverse info's via e-mail.
Ze stimuleerde me heel goed
N. Zegers
Oprechte aandacht en interesse, fijne gerichte behandeling, duidelijke uitleg en rekening houdend met de Corona regels.
Ik heb het gevoel gekregen dat er goed naar me geluisterd werd en de klachten zijn voor nu helemaal verdwenen.
Deskundig, begrijpelijke uitleg
Hele fijne behandeling gehad waardoor ik na 3 behandelingen al veel minder pijn had.