opto

De fysiotherapeut luisterde goed naar de klachten, deed een goed onderzoek en begreep de klachten direct. Voorts werd een goed behandelplan ingezet en met resultaat. Ik vond het professionalism van... De fysiotherapeut luisterde goed naar de klachten, deed een goed onderzoek en begreep de klachten direct. Voorts werd een goed behandelplan ingezet en met resultaat. Ik vond het professionalism van deze therapeut op een hoog niveau staan.

M.C.M. Coolen

Heeft ervoor gezorgd dat ik weer kon lopen, na diverse operaties

Irene

Adequaat, efficiënt, doelgericht, coöperatief, op zoek naar de juiste behandeling passend bij probleem en patiënt, geïnteresseerd, menselijk contact, professioneel,

Lies van de Loo

Het is vertrouwd. Zijn op de hoogte van mijn klachten en hoe daarop te reageren. Top!

Nicolle

Erg goede praktijk. Kundig en vriendelijk personeel

Harriette van Teeffelen

Omdat ik geholpen ben als ik klaar ben met de behandelingen. Kom al jaren bij jullie en zal ook altijd bij jullie komen als het nodig is

Els Draad

Er wordt goed geluisterd en daar wordt naar gehandeld. Indien nodig wordt de expertise van een andere therapeut ingeschakeld (Zowel binnen eigen praktijk als daar buiten).

Humphry

Ik ben zeer goed geholpen en mijn klachten zijn weg, dus dan is een 10 op zijn plaats voor Matoin. Bedankt!! Grtz Humphry

Kim

Deskundigheid, ontspannen sfeer en luisterde echt naar de klachten en problematiek