Nico Willemse

Er is goed naar mijn klachten geluisterd en een goede behandeling gestart met resultaat

Paul

Zeer deskundige therapeut en een vriendelijke man .
Als er weer wat is ga ik graag terug.

John

Er wordt goed geluisterd en ze is zeer kundig, veel kennis en geeft goede adviezen.

Lenie van Breda

Ze staalde professionaliteit uit, wist waarover ze het had, gebruikte haar tijd efficiënt

Kees Vermeulen

De fysiotherapeut luistert heel goed en staat open voor suggesties van client, is heel correct en geeft duidelijke informatie over de behandeling en het behandelplan. Geeft ook ruimte voor een... De fysiotherapeut luistert heel goed en staat open voor suggesties van client, is heel correct en geeft duidelijke informatie over de behandeling en het behandelplan. Geeft ook ruimte voor een sociaal praatje.

Marc

Hij herkende mijn klacht, ik werd serieus genomen, communicatie was goed, de behandeling voelde als professioneel ( voor zover als ik kan beoordelen want ik kom nooit bij een Fysiotherapeut) en ik... Hij herkende mijn klacht, ik werd serieus genomen, communicatie was goed, de behandeling voelde als professioneel ( voor zover als ik kan beoordelen want ik kom nooit bij een Fysiotherapeut) en ik ben van mn klachten af!

José Marie Best

De zorg, de aandacht en de kwaliteit van de behandelingen.

Anne Bisperink

Ze luisterde erg goed naar mijn klachten en wist eigenlijk gelijk waar het aan lag. Ze had goede kennis van zaken.

Frieda Romijnders

Ik kan hem moeilijk een 10 geven. Ik ken hem al jaren en hij behandelt mij goed. Geeft goed uitleg over de oefeningen thuis. Ik kwam liever daar maar door de coronavirus is dit helaas niet mogelijk.... Ik kan hem moeilijk een 10 geven. Ik ken hem al jaren en hij behandelt mij goed. Geeft goed uitleg over de oefeningen thuis. Ik kwam liever daar maar door de coronavirus is dit helaas niet mogelijk. Als ik klachten heb kan ik hem altijd bellen.