Als iemand mij zou vragen wie mij heeft behandeld omdat diegene zelf ook een fysiotherapeut nodig heeft
Edwin
Lekker spontaan maar uiteraard ook serieus
Deskundigheid, sociaal,
Serieus worden genomen. luisteren naar wat ik te vertellen heb. advies geven wat ik beter zou kunnen doen. respect voor mijn aandoening.
Diana
Dit heeft puur te maken met mijn klachten. Deze therapie was niet geschikt voor mij. De therapeut deed zijn werk prima!
Hij nam mij serieus. Gaf oefening, tips en gaf altijd antwoord op mijn vragen. Bespreek de voortgang met mij en liet de uiteindelijke beslissing bij mij. Top physio dus.
Nils Houweling
Er heerste altijd een relaxte sfeer. Er kon ook lekker gesproken worden over andere zaken. De behandeling was altijd doelgericht en met een goede opbouw
Zeer betrokken, luistert naar wat je vertelt en neemt dit serieus
C van den heerik weijdt
De deskundigheid,geeft vertrouwen,is duidelijk,geeft vertrouwen en altijd vriendelijk. Deze praktijk past de coronamaatregelen keurig toe.
hans
Ik heb hem ervaren als een gezellige, vriendelijke, deskundige en doelgerichte therapeut die mij in slechts drie behandelingen van mijn klachten heeft afgeholpen.