Joke

Ellen heeft een luisterend oor en ik voelde me erg op mijn gemak en werd serieus genomen.
Zelfs toen ik klachten kreeg die er eerst niet waren heeft zij mij door gestuurd en ik loop op dit moment bij een orthopheed.
Waarschijnlijk volgt er een schouder operatie. Ik wil haar bedanken voor haar kundigheid en hoe zij met mijn probleem is omgegaan.

claudia

Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en dank zij de hulp van Brenda en haar collega waarvan ik de naam even kwijt ben ben ik bijna helemaal pijnloos.

R.Bachoe

Ik vergelijk het met mijn vorige fysiotherapeut.
Duidelijkheid en eerlijk zijn omtrent de klacht en behandeling indien nodig.
Goed in kaart kunnen brengen wat er aan de hand.

s. perridon

Ze heeft mij ervan overtuigd de oefeningen uit te voeren en het belang daarvan en het losmaken heeft de ergste pijn verholpen. En door de mogelijkheid om te oefenen en te sporten in de sportruimte... Ze heeft mij ervan overtuigd de oefeningen uit te voeren en het belang daarvan en het losmaken heeft de ergste pijn verholpen. En door de mogelijkheid om te oefenen en te sporten in de sportruimte is er een begin gemaakt aan het trainen, waardoor ik het nu zelf opgepakt heb.

Regine Beckman

Ze nam mij sirieus, besprak een behandel plan

Esther

Deskundig, professioneel maar ook laag drempelig en ik voel mij op mijn gemak. Dit maakt het de 9 dubbel en dwars waard.