Ik ben tevreden geweest over het contact en de behandeling van de fysiotherapeut.
Ik ben uitstekend geholpen door een zeer deskundige fysiotherapeut. Zij begreep mijn klachten en ik was na een aantal behandelingen al geheel pijnvrij.
R..P. Geerling
Goede professionele benadering zonder afstand te creëren. Vorig jaar was ik onder behandeling van de zelfde fysiotherapeut, dus dat zegt voldoende.
Willy
Zij motiveerd mij goed en luistert goed als ik iets vraag en geeft mij uitleg zodat ik begrijp hoe mijn lichaam werkt en dat vind ik heel prettig
Geduld en legt alles goed uit
Heeft mij van mijn pijn afgeholpen en uitstekend behandeld , pijn is voor 100% weg ,
Met behulp van mijn fysiotherapeut kan ik weer sporten en heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn lijf.
Na een aantal behandelingen was ik zo goed als klacht vrij en kan ik nu weer normaal door het dagelijks leven gaan. Zonder pijn.
Van begin tot eind liep alles prima en zijn mijn klachten weg.