Grwoon fijn geholpen, netjes optijd, gezellig gesprek, goed resultaat , kan nu thuis verder met mijn oefening
De fysiotherapeut is simpel in zijn communicatie : je krijgt wat je ziet.
Brenda doet het prima, toen ik tijdens de oefeningen last van mijn rug kreeg heeft ze dat ook nog even opgelost.
Zeer bedreven en kundige therapeut. Aardig en professioneel.
Sonja Munnik-Kuiper
Petra was van het begin heel eerlijk. Ik had een afspraak bij haar en bij dr Kuijpers kliniek ivm peesontsteking en trigger finger. Zij adviseerde om de andere afspraak nog even af te zeggen want...Petra was van het begin heel eerlijk. Ik had een afspraak bij haar en bij dr Kuijpers kliniek ivm peesontsteking en trigger finger. Zij adviseerde om de andere afspraak nog even af te zeggen want snijden kan altijd nog. Ze vertelde de nadelen van snijden en wat zij bereikt had met de therapie. Ben zo blij met haar want het gaat zo goed met de behandeling. Ze geeft super goed uitleg, adviezen, ze is eerlijk en zo'n leuk mens!
Ook al heeft de behandeling niet geholpen, voelde ik mij wel serieus genomen en heeft ze haar best gedaan om de klachten te verhelpen.