Zorgvuldig, geruststellend, perspectief biedend, stimulerend om zelf goed te blijven bewegen zonder angst. Prettige sfeer, gemoedelijk.
Brenda is een zeer betrokken fysiotherapeut. Ze stelt mensen op hun gemak, geeft voorbeelden, leeft zich uitermate goed in n de situatie en is ook van fijner werk ipv grote passen snel thuis. Een...Brenda is een zeer betrokken fysiotherapeut. Ze stelt mensen op hun gemak, geeft voorbeelden, leeft zich uitermate goed in n de situatie en is ook van fijner werk ipv grote passen snel thuis. Een praatje maken gedurende de behandeling maakt het allemaal zeer aangenaam en menselijk. Ik beveel haar zeker aan!
Super aardige lieve fysiotherapeut en hele goede hulp gehad plus goede uitleg
De fysiotherapeut wist goed waar ze het over had en legde alles wat ze ging doen aan mij uit en waarom het zou kunnen helpen. Dit vond ik erg fijn.
F.A. De Gast
Prima therapeut
Jordy Halenbeek
Zeer duidelijk, vakkundig, behulpzaam en meedenken
Deskundige dame. Geeft veel informatie en tijdens de behandeling zeer oplettend dat er geen grenzen worden overschreden. Dit bevordert de kwaliteit van de trainingen en voorgang van het herstel.
Fred Honigh
De behandeling was keurig , Rik was zeer enthousiast en meegaand .
Astrid Sloot
Ik was na 1sessie van de pijn af. Of dat nu toeval is of door de speciale bewegingen die de therapeut mij gaf. Ik heb eigenlijk de meegekregen oefeningen voor thuis nauwelijks of...Ik was na 1sessie van de pijn af. Of dat nu toeval is of door de speciale bewegingen die de therapeut mij gaf. Ik heb eigenlijk de meegekregen oefeningen voor thuis nauwelijks of helemaal niet gedaan.
Ik vond haar een open persoonlijkheid , vriendelijk, snel van begrip, meedenkend en adviserend. Ik had vertrouwen in haar, omdat ze gelijk mijn vraag begreep en daar een goed behandelvoorstel voor...Ik vond haar een open persoonlijkheid , vriendelijk, snel van begrip, meedenkend en adviserend. Ik had vertrouwen in haar, omdat ze gelijk mijn vraag begreep en daar een goed behandelvoorstel voor deed plus het samen oefenen van de oefeningen die ik thuis verder zelf moet doen. Ik kon haar ook snel bereiken. Ik heb haar als heel positief ervaren. Ook omdat ze enthousiast is en dat maakt het oefenen ook leuk en ik heb veel tips gekregen die nu en in de toekomst heel nuttig zijn.