Prettig persoon. Neemt klachten serieus en past therapie daarop aan
Vriendelijk, deskundig, eerlijk en duidelijk
Goede intake, duidelijk communiceren wat ze doet en waarom. Geeft goede, effectieve oefeningen mee voor thuis..Hoewel mijn probleem niet oplosbaar is (slijtage), is de situatie nu door de...Goede intake, duidelijk communiceren wat ze doet en waarom. Geeft goede, effectieve oefeningen mee voor thuis..Hoewel mijn probleem niet oplosbaar is (slijtage), is de situatie nu door de behandeling en het consequent doen van de meegekregen oefeningen zoveel beter, dat ik eigenlijk heel veel weer kan zonder klachten.
Ramon
Alles het hele plaatje van begin tot het einde
Zeer deskundige begeleiding
selim
Leuke therapeut gezellig praatjes voelde me op me gemak niet zo een persoon van komen behandelen gaan (te zakelijk) positieve ervaring
sam
Ik word erg goed geholpen en Rik is erg aardig en professioneel. Ik heb altijd zin om naar fysio te gaan en mentaal en fysiek ben ik al erg vooruit gegaan.
Jasper ten Hoonte
Kordaat, helder en doelgericht, plus zeer vriendelijk en kundig.
Hij is altijd rustig ,legt alles goed uit, blijft bij je in de buurt. Hij weet ook hoe je met plezier de oefeningen doet. Stelt je op je gemak en weet ook steeds nieuwe oefeningen te bedenken.