Menno is een fijne fysiotherapeut die je klachten serieus neemt en samen met je naar oplossingen zoekt.
Deze therapeut heeft mijn klacht heel serieus genomen. Ik ben in korte tijd van mijn klacht af geholpen.
Als iemand een handtherapeut zoekt en ook een spalk nodig heeft die ze ter plekke maakt, ideaal!
Ze is de eerste fysiotherapeut die mij van mijn klachten af heeft geholpen.
M. Brands
Mijn fysio heeft mijn klachten meteen serieus genomen. Ze goed onderzocht en samen met mij een plan opgesteld. Vanwege zijn aanhoudendheid en werkwijze kon ik verder geholpen worden bij de...Mijn fysio heeft mijn klachten meteen serieus genomen. Ze goed onderzocht en samen met mij een plan opgesteld. Vanwege zijn aanhoudendheid en werkwijze kon ik verder geholpen worden bij de orthopeed. Hij luistert heel goed en is echt een expert.
Kennis van klacht, scala aan oefeningen, advies nav observatie
Ze nam goede notitie van mijn klacht heeft mij uitstekend behandeld en gaf goede tips. Ook niet onbelangrijk, ze was een luisterend oor.
Hij neemt je heel serieus, voelt precies waar de klacht vandaan komt en gaat gericht aan de gang.
Wendy Jankewitz
Goede adviezen en ook een luisterend oor. Daarbij goede kennis van zaken