Patricia Linscheer-Post

Terzakekundige therapeut. professionele praktijk. laagdrempelig. schoon. persoonlijke aanpak. therapeut heeft veel aandacht voor persoonlijke omstandigheden.

Zeer deskundig, open, eerlijk, geruststellend en kwam belangstellend over. Zeer goede pijnbehandeling.

Ondanks de onbekendheid over mijn klachten nam de fysiotherapeut mij heel serieus en hebben we er alles aan gedaan om vooruit gang te boeken. Ik voelde me veilig en serieus genomen en dat is voor... Ondanks de onbekendheid over mijn klachten nam de fysiotherapeut mij heel serieus en hebben we er alles aan gedaan om vooruit gang te boeken. Ik voelde me veilig en serieus genomen en dat is voor mij persoonlijk heel belangrijk.

Silvia was heel duidelijk en correct en heeft mij geholpen een grote stap naar herstel te maken

Ik heb een prima begeleiding gehad bij mijn behandeling van mijn arm.

Hij luistert naar je en informeert naar de vooruitgang.

Zij nam mij zeer serieus, goede aanpak, goede uitleg qua oefeningen hoe te doen en waarvoor zij dienden.
Iedere keer ook evalueren hoe het thuis was gegaan met de oefeningen, kortom een hele fijne, betrokken en deskundige therapeute.

Cynthia heeft mij enorm goed geholpen met mijn achillespees ontsteking. Ze heeft steeds op maat de begeleiding gegeven (shock wave) en ook even rust genomen toen ik meer last had. Ook goede uitleg... Cynthia heeft mij enorm goed geholpen met mijn achillespees ontsteking. Ze heeft steeds op maat de begeleiding gegeven (shock wave) en ook even rust genomen toen ik meer last had. Ook goede uitleg wat er mij te wachten stond. Daarna is het stukken beter gegaan en nu helemaal hersteld.
Mega dank!!

Duidelijke en transparante communicatie. Goede inschatting van de duur van het traject en de impact van de klacht. Goed management van de verwachtingen.