Ze neemt mijn klacht en vooral de vraag naar vorm van behandeling heel serieus. Daarnaast erg vriendelijk en enthousiast
Erika Willems
Hij neemt uitvoerig de tijd on onderzoek te doen en de beste behandeling te vinden.
Goede uitleg, neemt de tijd voor je !
Luistert en geeft aan wat hij gaat doen.
Timo is zeer deskundig en geeft de aandacht die je verwacht. Gewoon top.
Fysiotherapeut heeft volledige aandacht en komt zeer bekwaam over
charlotte jansen
Zeer prettige omgang, kundig in zijn vak en goede mensenkennis
Ik kwam hier voor pijn in mijn nek/schouder. Kreeg een intake en behandeling. Al tijdens mijn eerste consult werd er niet alleen naar mijn klacht gekeken maar ook naar de oorzaak. Al gauw kwam mijn...Ik kwam hier voor pijn in mijn nek/schouder. Kreeg een intake en behandeling. Al tijdens mijn eerste consult werd er niet alleen naar mijn klacht gekeken maar ook naar de oorzaak. Al gauw kwam mijn migraine ter sprake. Al direct n dryneedling naaldje gezet. Uitleg gekregen over oorzaak. Digitaal boek meegekregen over TMS. Migraine nam flink af. Na half jaar geen migraine meer gehad. Zeer te spreken over deze manier van pijn- en/of klachten behandeling.
De deskundigheid is goed maar de individuele behandeling in plaats van in een groep trainen is helemaal super t.o.v. andere praktijken hierdoor is er aandacht voor de patiënt