Ik dacht bij binnenkomst ojee zn jonge jongen Maar heeft mij supergoed geholpen Top
Nou timo was heel goed ook al tijd bellen hoe het ging na de behandeling
Veel aandacht en belangstellend en meedenkend over m’n blessure !
Ik werd erg serieus genomen. Ik had lage onderrug klachten. Twee sessies dryneedling geprobeerd, dit had helaas geen baad, hierdoor door verwezen naar de neuroloog.
Brody merkx
Erg vakkundig, denkt mee, ik heb ruim 10 fysio’s, podotherapeuten, bewewingsspecialisten gehad en geert is daadwerkelijk 10x effectiever, ik rijdt ruim 45 minuten naar de praktijk toe vanuit den...Erg vakkundig, denkt mee, ik heb ruim 10 fysio’s, podotherapeuten, bewewingsspecialisten gehad en geert is daadwerkelijk 10x effectiever, ik rijdt ruim 45 minuten naar de praktijk toe vanuit den bosch omdat dit voor mij gewoon het beste werkt.
Heel Professioneel qua fysiotherapie maar ook op persoonlijk vlak kan ik alleen maar positieve punten vinden.
Legt duidelijk uit, neemt je serieus en denkt mee
Serieuze/aardige /deskundige /geduldige en altijd bereikbaar en flexibel inzake afspraken verzetten e.d.