Verstand van zaken en een daadkrachtige therapeut. Voel me op mijn gemak en hou van de ietwat stevige behandeling.

In korte tijd de klachten verholpen, doel gericht. Daarnaast vriendelijk en een persoonlijke benadering.

Suze Janssen- van der Laan

Ze Luistert goed naar de klachten, Handelt hier ook na v.b. had erge last van rug doordat ik nu mijn lijf anders belast ivm met nieuwe knie en ze masseerde de rug spier gaf oefeningen mee. Inspelen... Ze Luistert goed naar de klachten, Handelt hier ook na v.b. had erge last van rug doordat ik nu mijn lijf anders belast ivm met nieuwe knie en ze masseerde de rug spier gaf oefeningen mee. Inspelen op de klachten Sappho. Liet en gaf mijn de regie, app was hierbij leidend. Ideaal zo. En wist een keer de tijd niet goed appje en zelfde dag berichtje terug !!

Als iemand aan mij vraagt of ik een goeie fysiotherapeut weet of ken, zou ik jullie (in mijn geval Timo) aanbevelen. In het begin dacht ik, van nou jongen, ik loop hier al een hele tijd mee. Maar... Als iemand aan mij vraagt of ik een goeie fysiotherapeut weet of ken, zou ik jullie (in mijn geval Timo) aanbevelen. In het begin dacht ik, van nou jongen, ik loop hier al een hele tijd mee. Maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen dat ik nu klachtenvrij ben! Mijn dank is groot!

Deskundig en goed bekend met mijn klachten/aandoening.

Voel me gehoord, duwt niks door wat ik niet wil. Vriendelijke en sympathieke man.