De behandeling is goed en professioneel. En ga er altijd weer met minder last weer weg
Zorgvuldig professioneel serieus doelgericht
Je kunt hem alles vragen, heel toegankelijk. Geef iedere week mijn bevindingen door. Reageert heel snel, zelfs vanuit Afghanistan.
Juiste behandeling met goed resultaat.
Bianca
Timo is enorm klantgericht. Komt afspraken na en neemt initiatief. Hij weet waar de klant behoefte aan heeft een voorziet de klant hier ook van. Timo is deskundig, begripvol en neemt de tijd voor de...Timo is enorm klantgericht. Komt afspraken na en neemt initiatief. Hij weet waar de klant behoefte aan heeft een voorziet de klant hier ook van. Timo is deskundig, begripvol en neemt de tijd voor de klant.
Ik werd eigenlijk nooit serieus genomen bij verschillende therapeuten. Elke therapeut gaf iets anders aan en “er kwam niks uit” ondertussen 3 jaar verder en de pijn werd niet minder. Na de eerste...Ik werd eigenlijk nooit serieus genomen bij verschillende therapeuten. Elke therapeut gaf iets anders aan en “er kwam niks uit” ondertussen 3 jaar verder en de pijn werd niet minder. Na de eerste behandeling bij Jordi meteen een verschil gemerkt
Een heel betrokken fysiotherapeute. Gaf goede uitleg en de behandeling is prima. Helemaal wegnemen kan zij de pijnklachten niet maar dat ligt niet aan haar maar aan mijn lichaam. Wel maakt ze het...Een heel betrokken fysiotherapeute. Gaf goede uitleg en de behandeling is prima. Helemaal wegnemen kan zij de pijnklachten niet maar dat ligt niet aan haar maar aan mijn lichaam. Wel maakt ze het veel dragelijker. Ben zeer tevreden.
Luistert naar de klacht wat ik heb, Hielp de pijn te verzachten
De fysiotherapeut neemt je serieus,behandeling en uitleg is zeer goed. Ziet wanneer je te moe bent etc,goede begeleiding
Behandeld door Lisanne. Erg vriendelijk en neemt je serieus. Over de behandeling kan ik verder weinig toelichten omdat er maar twee behandel afspraken zijn geweest. Doordat ik corona...Behandeld door Lisanne. Erg vriendelijk en neemt je serieus. Over de behandeling kan ik verder weinig toelichten omdat er maar twee behandel afspraken zijn geweest. Doordat ik corona opliep heb ik de geplande afspraak moeten annuleren. Hierna geen nieuwe afspraak meer ingepland.